27.07.2024 | 1. SFL
Nikola Jandrić končal kariero

„S cmokom v grlu vas obveščamo, da nas po dolgi in uspešni karieri zapušča tudi naš kapetan, Nikola Jandrić. Nikola se poslavlja zaradi službenih obveznosti in družinskih razlogov,“ so priobčili v taboru vrhniškega Silika, katerega član je bil Nikola zadnjih pet let, Vrhničani so njegov prihod potrdili 29. julij 2019.

Vabilo z Vrhnike

“Poleti 2019 sem razmišljal, ali bom sploh še igral futsal, potem pa sem dobil vabilo od Mileta, da se pridružim Siliku. Priložnost sem zgrabil z obema rokama! Na Vrhniki sem preživel najlepša futsal leta. Bil sem zraven, ko smo iz zanimivih fantov zrasli v ekipo. Bil sem zraven, ko smo osvojili prvo lovoriko v članski konkurenci. Bil sem zraven, ko smo uspeli privabiti gledalce v dvorano. Iz sezone v sezono so pričakovanja rasla,“ je povedal Nikola, rojen leta 1987.

Prva v Izoli, zadnja na Vrhniki

Nikola je po uradnih statistikah svojo prvo futsal tekmo odigral že leta 2011 v Izoli. V svoji karieri je nastopal za KMN Velike Lašče, Litijo, FutureNet Futsal Maribor ter za Siliko. Z Mariborom je dvakrat osvojil prvenstvo, enkrat je državni prvak postal kot soigralec svojega bodočega, zdaj že bivšega trenerja Mile Simeunovic. Ima tudi tri pokalne lovorike, s Silikom je osvojil tri superpokale. Za 1. in 2. je zabil gol, lanskoletni superpokal pa je zaradi poškodbe izpustil.

Zdaj bo navijač

„Da bi izpolnili ta pričakovanja smo se vsak dan trudil dati vse od sebe. Verjamem, da če hočeš biti v nečem uspešen, se moraš temu maksimalno posvetiti. Žal, to za mene v danem trenutku predstavlja preveliko obveznost, zato vlogo na igrišču prepuščam fantom, ki so pripravljeni še bolj trdo delati za cilje, ki nam jih skupaj ni uspelo doseči in že komaj čakam, da jih proslavim v moji novi vlogi – navijača! Res je, pot je pomembnejša od cilja, a le če ta pot pelje tja! Vesel sem, da sem bil lahko del prave poti v najboljšem futsal klubu v Sloveniji!” je še dodal Jandrić, ki je s svojim igrami opozoril tudi selektorja članske reprezentance Tomislava Horvat.

Velik hvala

„Nikoli se iskreno zahvaljujemo za vse trenutke, za ves trud in za vse zmage, ki smo jih dosegli skupaj. Želimo mu vso srečo in uspeh v nadaljnjem življenju ter se veselimo, da ga bomo še naprej videvali med našimi najbolj strastnimi navijači. Hvala, Nikola, za vse. Srečno in vse dobro!“ so dodali pri FK Siliko.

Tekst: D.P., FK Siliko
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

  • 30.08.2024 | 1. SFL
    Dan slovenskega futsala, zvečer futsal superpokal
    V soboto, 31.8., bomo v Benediktu uradno začeli s sezono 2024/2025. Domači klub KMN Benedikt, v 1. SFL bo nastopal z imenom PJ Joco Benedikt, bo organizator Dneva slovenskega futsala. Zvečer ob 19. uri futsal superpokal, tudi v spletnem prenosu na Futsal.si.
  • 29.08.2024 | 1. SFL
    Pomlajeni odločno v sezono
    Pred jubilejno sezono (letos se bo igrala 30. sezona 1. SFL) so tudi Vrhničani doživeli številne spremembe. Ekipo so zapustil Max Vesel, Uroš Đurić (oba na Hrvaško), Nikola Jandrić (v Avstrijo), Marko Bjelčević (ŠD Mlinše), Marko Đeković (FK Dobrepolje) ter Miha Kostanjevec. Novinci v ekipi so Đorđe Đorđević, Luka Đorđević in Lovro Trdin.
  • 29.08.2024 | 1. SFL
    Izkušnje iz Italije bo delil s slovenskimi trenerji
    V Benediktu je vse pripravljeno za dober uvod v futsal sezono: domači klub KMN Benedikt bo gostil Dan slovenskega futsala, ki se bo sklenil s superpokalno tekmo. Tudi letos bo v sklopu praznika futsala tudi trenerski seminar.
  • 27.08.2024 | 1. SFL
    V pričakovanju nove sezone
    V novo sezono 1. SFL kot novinci vstopajo tudi v ekipi FK Trzin. Domače tekme bodo igrali v novi lični športni dvorani, tega se veselijo. Trener ekipe bo Miran Bandur, ki bo vodil tudi članice v Ženski futsal ligi.
  • 24.08.2024 | 1. SFL
    Na turnir na Škofije, v popolni postavi januarja
    Jure Vetrih se je preselil v Dobrepolje, v nasprotno smer je prišel Alen Zgonc, Luka Čop odhaja v tujino. Januarja se bo po poškodbi vrnil kapetan Andraž Žlindra, ki je moral na novo operacijo kolena, od novembra naprej bo ekipi pomagal Denis Totoškovič.
  • 23.08.2024 | 1. SFL
    Prijava na licenčni seminar Uefa B in Futsal C
    V skladu z 12. členom Pravilnika o podeljevanju licenc in strokovnih seminarjih, ZNTS, razpisuje redni letni licenčni in izpopolnjevalni seminar, ki bo 31. avgusta 2024 v prostorih Športne dvorane v Benediktu.
  • 23.08.2024 | 1. SFL
    Vetrih bo spet nosil dres Dobrepolja
    Ekipo je zapustil vratar Alen Zgonc, novinca v ekipi sta še vratar Marko Đeković in Matic Goznik. Bodo pa Dobrepoljci to sezono odigrali brez poškodovanega Aneja Kmetiča.
  • 23.08.2024 | 1. SFL
    V prenovljeni podobi ciljajo na vrh
    „Kot trener verjamem samo v dobro delo na treningih, ki se potem poplača na igrišču. Igrišče je edino merilo in k temu bom stremel v novi trenerski vlogi,“ je uvodoma povedal novi glavni trener Rok Mordej, ki je na tem mestu nadomestil Kujtima Morino.
  • 18.08.2024 | 1. SFL
    Znan urnik in dejavnosti na 18. Dnevu slovenskega futsala
    „Letos v KMN Benedikt praznujemo 20 let delovanja. Tudi s pomočjo tega dogodka in finala Futsal superpokala želimo futsal približali širši javnosti, zato smo veseli, ker smo uspeli pridobiti organizacijo,“ Patrick Škerget, predsednik KMN Benedikt, pove o pomenu organizacije za KMN Benedikt.
  • 16.08.2024 | 1. SFL
    Tomislav Novak na klop ekipe PJ Joco Benedikt
    „Letos slavimo 20 let delovanja kluba. Bili so vzponi in padci. V članski vrsti bodo priložnost dobili mladi igralci, 20 mladincev in kadetov imamo. Tem mladim pa bodo peterica izkušenejših pomagala pri uvajanju v rang tekmovanja,“ pove Škerget.

DELI NA